Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Corona & vakantie, kan ik komen? - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6525
post-template-default,single,single-post,postid-6525,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
30 apr

Corona & vakantie, kan ik komen?

GREAT-Vakantiehuizen heeft ervoor gekozen om de vakantieparken open te houden, zodat je kunt blijven genieten van een verblijf in Sint Maartenszee, Petten en de Noordzeekust. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat hierbij voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Een veilig verblijf voor iedereen is onze hoogste prioriteit.

Ik wil op vakantie naar de Kop van Noord-Holland, kan ik komen?
Het antwoord hierop is ja. Alle woningen beschikken over eigen voorzieningen, je kunt daarmee dezelfde regels in acht nemen als thuis.

Wij verwelkomen je graag in Sint Maartenszee, Petten en omgeving! GREAT-Vakantiehuizen houdt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor GREAT-Vakantiehuizen voorop.  Wij en de omliggende ondernemers in Petten, Sint Maartenszee, Schagen en omgeving werken er hard aan zodat een verblijf aan de kust in 2020 mogelijk is. Je bent van harte welkom en wij dragen er graag aan bij om je een heerlijke vakantie aan de kust te laten beleven.

Een verblijf in een van onze accommodaties is onder de huidige omstandigheden een relatief veilige manier om er tussenuit te zijn. Je kunt met eigen vervoer komen en beschikt over een eigen woning. Je deelt geen ruimtes met andere gasten. In Sint Maartenszee, Petten en omgeving kun je nog heerlijk op vakantie. Je kunt wandelen op het strand en door de omliggende natuurgebieden.

Schoonmaak
Wij hebben voor onze schoonmakers een speciaal schoonmaakprotocol. Hierbij wordt o.a. extra aandacht gegeven aan de contactpunten en wordt gebruik gemaakt van de juiste (ontsmetting) middelen.

Reserveren
Ook voor een paar dagen, weekend of midweek kun je bij GREAT-Vakantiehuizen terecht. Bij GREAT-Vakantiehuizen zijn wij heel flexibel met aankomstdagen. Indien je in de kalender een periode ziet dat nog beschikbaar is, maar je kunt deze online niet reserveren, neem dan gerust contact met ons op. Boek hier je vakantiewoning.

Vragen over reeds gemaakte reserveringen en Recreatie-voucher vind je hier.

 

Great Vakantiehuizen

No Comments

Leave a Reply: