Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs

ingenieur van den banstraat 1 - Petten (Nederland)

gezien vanaf de Spreeuwendijk, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
herlijke tuin, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Gezellige woonkamer,Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Tuindeuren, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Uitzicht op de tuin, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
badkamer, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Zicht op eetkamer, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Eethoek, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Slaapkamer, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
kinderslaapkamer, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Woonkamer, Vakantiehuis, Ir.v.d. Banstraat 1, Petten
Bekijk classificatie >

Inrichting:

Woonkamer, CV, digitale TV met filmnet abonnement.radio, kluis en DVD-speler. Open keuken met koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, oven en vaatwasmachine. wasmachine aanwezig. Op de eerste etage 2 slaapkamers met 5 een pers. bedden en een kinderbed. Badkamer met douche en w.c. WIFI. volledig omheinde tuin met tuinstoelen en barbecue. Bolderwagen aanwezig. De huurprijs is gebaseerd op 4 personen. Voor een eventueel vijfde persoon wordt in het hoogseizoen € 100,-- per week in rekening gebracht. In het voor- en naseizoen is dit € 50,-- p.week.

 

Ligging

Het zomerhuis staat vast aan het huis van de hoofdbewoner, uiteraard met eigen ingang en tuin. Het staat in het centrum en na slechts 7 minuten lopen bereik je het heerlijke ruime strand van Petten. Kortom het ideale vakantieadres voor een onvergetelijke vakantie aan zee.


boeken
Inrichting: Woonkamer, CV, digitale TV met filmnet abonnement.radio, kluis en DVD-speler. Open keuken met koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, oven en vaatwasmachine. wasmachine aanwezig. Op de eerste etage 2 slaapkamers met 5 een pers. bedden en een kinderbed. Badkamer met douche en w.c. WIFI. volledig omheinde tuin met tuinstoelen en barbecue. Bolderwagen aanwezig. De huurprijs is gebaseerd op 4 personen.

Een eventueel vijfde persoon betaalt tijdens de vakantieperiodes €100,-- p. wk. extra en € 50,-- buiten de vakantieperiodes.


Grotere kaart weergeven