Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Great-tip - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6113
page-template-default,page,page-id-6113,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Great-tip

Great Vakantiehuizen biedt appartementen, bungalows en vakantiehuizen in de Kop van Noord-Holland: Sint Maartenszee, Callantsoog, Petten, ’t Zand, Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maartensvlotbrug en omgeving Schagen. Onze vakantiehuizen staan op diverse vakantieparken en bijzondere locaties. Dicht bij de Noordzee of de bloembollenvelden, ideaal voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Het aanbod van GREAT-Vakantiehuizen wordt steeds uitgebreider. Wij laten u graag onze nieuwe aanwinsten aan aanbiedingen zien.

Tip van Great:

Bungalow 14 op Park Zeewaard is in het voorjaar van 2019 compleet gerenoveerd. De eigenaren hebben er een moderne en smaakvol ingericht vakantiehuis van gemaakt. De bungalow ligt op het verkeersvrije park Zeewaard. Het huis is geschikt voor 6  personen. De tuin is fantastisch, er is een overkapping en de tuin is volledig omheind, ideaal voor een vakantie met kinderen.

Tip van Great:

Bungalow 28 op bungalowpark Eureka in Sint Maartenszee is een echte aanrader! De bungalow is smaakvol ingericht en heeft een heerlijke tuin.

Tip van Great:

Bungalow Zeewaard 14  in Sint Maartenszee is een plaatje! De bungalow is in het voorjaar gerenoveerd en zeer smaakvol en comfortabel ingericht. Het heerlijke, rustige zandstrand van Sint Maartenszee ligt op slechts 1,5 Km afstand.

Tip van Great:

Bungalow 100 op bungalowpark Eureka in Sint Maartenszee is een zo goed als nieuwe bungalow en is centraal gelegen op het bungalowpark. Een geweldige bungalow voor een fantastische vakantie aan zee!