Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Herfst- en winterperikelen - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
4890
post-template-default,single,single-post,postid-4890,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
1 dec

Herfst- en winterperikelen

We hebben het er maar weer druk mee. 

Bedenken van een nieuw presentje voor onze gasten. Dit jaar ontvingen alle gasten bij aankomst een mooie boodschappen/strandtas. We zijn er nog niet uit, maar dat er iets leuks komt, kun je van op aan!

We hebben gekozen voor een ander boekingsprogramma. Dat betekent alle accommodaties opnieuw invoeren etc. We hopen dat wij in december 2018 kunnen overstappen. We hopen, dat dit het aantal online reserveringen positief beïnvloedt.

Verder zal er een map in de huisjes komen, met alle informatie van dat huisje, zoals gebruiksaanwijzingen, WIFI wachtwoord en belangrijke informatie.

En uiteraard krijgt elke gast van ons een kerstwens thuis op de mat.

Great Vakantiehuizen

No Comments

Leave a Reply: