Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Informatie Corona - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6477
page-template-default,page,page-id-6477,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Corona (COVID-19) en uw vakantie bij GREAT-Vakantiehuizen

Een veilig verblijf voor iedereen is onze hoogste prioriteit. Wij begrijp dat u hierover vragen heeft. We krijgen veel vragen van gasten of ze wel op vakantie kunnen naar Sint Maartenszee, Petten en de Noordzeekust. Staat je vraag er niet bij of wilt je iets anders weten, stuur ons dan een e-mail (info@greatvakantiehuizen.nl)
We zullen je zo snel mogelijk antwoorden.

Ik heb een vakantie geboekt bij GREAT, kan ik komen?
Het antwoord hierop is ja. Alle woningen beschikken over eigen voorzieningen, je kunt daarmee dezelfde regels in acht nemen als thuis.

Wij verwelkomen je graag in Sint Maartenszee, Petten en omgeving! GREAT-Vakantiehuizen houdt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor GREAT-Vakantiehuizen voorop.  Wij en de omliggende ondernemers in Petten, Sint Maartenszee, Schagen en omgeving werken er hard aan zodat een verblijf aan de kust in 2020 mogelijk is. Je bent van harte welkom en wij dragen er graag aan bij om je een heerlijke vakantie aan de kust te laten beleven.

Een verblijf in een van onze accommodaties is onder de huidige omstandigheden een relatief veilige manier om er tussenuit te zijn. Je kunt met eigen vervoer komen en beschikt over een eigen woning. Je deelt geen ruimtes met andere gasten. In Sint Maartenszee, Petten en omgeving kun je nog heerlijk op vakantie. Je kunt wandelen op het strand en door de omliggende natuurgebieden.

Schoonmaak
Wij hebben voor onze schoonmakers een speciaal schoonmaakprotocol. Hierbij wordt o.a. extra aandacht gegeven aan de contactpunten en wordt gebruik gemaakt van de juiste (ontsmetting) middelen.

Annuleren
Heb je een vakantie geboekt en wil je annuleren, dan gelden de annuleringsvoorwaarden.  Neem dan per e-mail contact met ons op.

Heb je gezondheidsklachten en kun je niet reizen? Neem dan contact op met je reis- en/of annuleringsverzekering.

GREAT-Vakantiehuizen houdt altijd de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM in de gaten.

Blijf gezond!

Greet, Atina & Astrid