Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Informatie Corona - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6477
page-template-default,page,page-id-6477,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Corona (COVID-19) en uw vakantie bij GREAT-Vakantiehuizen

We krijgen veel vragen van gasten of ze wel op vakantie kunnen naar Sint Maartenszee, Petten en de Noordzeekust. Op deze pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen over dit onderwerp. Staat je vraag er niet bij of wilt je iets anders weten, stuur ons dan een e-mail (info@greatvakantiehuizen.nl)
We zullen je zo snel mogelijk antwoorden.
De huidige situatie zorgt voor veel onzekerheid en vragen. Wij vragen je begrip. We zullen ons best doen om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Reservering omboeken of annuleren?

De Nederlandse overheid heeft aangegeven dat niet noodzakelijke reizen voorlopig worden afgeraden. Het blijft echter je eigen keuze om je geboekte vakantie wel of niet door te laten gaan.

Aankomstdatum tot 1 juni 2020
Wil je annuleren vanwege het coronavirus? Let op ons annuleringsbeleid. Voor vergoeding van ongebruikte vakantiedagen verwijzen wij je naar je reis- en / of annuleringsverzekering. Je kunt de dekking van je verzekering terugvinden op je polis.

Wanneer je verzekering de annulering niet dekt, zullen we samen met de eigenaar bekijken of het mogelijk is dat we je de mogelijkheid kunnen bieden om de vakantie naar een latere datum uit te stellen. Dit geldt voor de reserveringen met aankomstdatum tot 1 juni 2020. We zullen dan de volgende voorwaarden voor deze optie toepassen voor aankomsten tot 1 juni 2020:

  • Het totale bedrag van de boeking blijft gelijk of stijgt. Is de huur voor de gewijzigde periode hoger, dan betaal je dit verschil bij.
  • De periode van je verblijf kan alleen worden gewijzigd met een aankomstdatum in 2020. Het aantal nachten en de accommodatie blijven gelijk.
  • De gewijzigde reservering behoudt de boekingsdatum van de oorspronkelijke reservering met dezelfde algemene voorwaarden.

Aankomstdatum vanaf 1 juni 2020
Heb je een vakantie geboekt met een aankomstdatum vanaf 1 juni 2020 en wil je annuleren, dan gelden de annuleringsvoorwaarden.  Neem dan per e-mail contact met ons op.

Heb je gezondheidsklachten en kun je niet reizen? Neem dan contact op met je reis- en/of annuleringsverzekering.

Indien de situatie verandert na 1 juni 2020 dan nemen wij contact met je op.

 

GREAT-Vakantiehuizen houdt altijd de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM in de gaten.

Blijf gezond! Wij hopen alle onze gasten weer snel te mogen begroeten.

Greet, Atina & Astrid