Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Moeijes bungalowverhuur - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
4210
page-template-default,page,page-id-4210,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Moeijes bungalowverhuur

Moeijes Bungalowverhuur uit Sint Maartenszee was een verhuurbureau dat al meer dan 40 jaar vakantiehuizen verhuurde in Sint Maartenszee. Een echt begrip in de regio. Een vakantiehuisje huren via Moeijes Bungalowverhuur was een keuze voor een betrouwbaar bureau met persoonlijke aandacht voor de gast. Carina Laan, eigenaresse van Moeijes Bungalowverhuur heeft met ingang van 1 september 2014 haar verhuurbureau overgedragen aan Great-Vakantiehuizen.

Bekijk alle vakantiehuizen van Great Vakantiehuizen

GREAT Vakantiehuizen wordt gerund door Greet Slikker en Atina Kruijer. Zij zijn vanaf 1 januari 2014 gestart met hun eigen verhuurbureau. Op hun zoektocht naar een passende locatie om hun werkzaamheden te verrichten, kwam Carina op hun pad. Na wat gesprekken besloot Carina van haar vrije tijd te gaan genieten en Moeijes Bungalowverhuur over te doen aan het enthousiaste koppel. Ook Greet en Atina vinden persoonlijke aandacht van groot belang. Service staat ook bij hen hoog in het vaandel.

De meeste vakantiehuizen staan in Callantsoog, Petten en Sint Maartenszee op de bungalowparken De Schelp, Eureka, Eb en Vloed, Wildrijk, Belkmerduinen en de Meidoorn. Alle vakantiehuisjes beschikken over royale tuinen en staan op verrassend grote kavels.