Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs
Terug

Recreatie-App

Vaak vraagt men aan ons, goh 'wat doen doen jullie nu eigenlijk in deze rustige tijd?'. Een logische vraag, want in de wintermaanden is het immers rustig op de parken.

Wat doen wij zoal? We bereiden ons voor op het verhuurseizoen. Denken na over promotie, bedenken en laten een welkomstgeschenk maken, voeren de prijzen in etc. etc.

Welkomstgeschenk
Vorig jaar ontvingen alle huurders een "message in a bottle". Dit cadeau was gemaakt door de cliënten van de dagopvang van Reigersdael in Schagen. Zij hebben ook een leuke winkel op de Loet in Schagen. Best leuk om eens binnen te lopen!

GREAT-bag
Ditmaal leek het ons een goed plan om een welkomstgeschenk te bedenken waarmee we tegelijkertijd naar buiten toe reclame voor ons bedrijf kunnen maken. Het is een tas geworden, een variant op de big-shopper, een GREAT-bag. Deze tas zal het strandbeeld gaan bepalen!

GREAT-App
Maar wat doen we dan nog meer?? We hebben besloten een recreatie-app, de GREAT-app aan te kopen. Huurders, maar ook andere geinteresseerden, kunnen binnen afzienbare tijd naar de app-store gaan en de GREAT-app gratis downloaden. Hierin staan alle belangrijke adressen, zoals van artsen, fietsverhuur, restaurants etc. Maar ook de huisregels, eb en vloed kalender, bezienswaardigheden en evenementen. Door de app heb je thuis al voorpret en tijdens je verblijf kun je de app raadplegen voor leuke activiteiten etc. Het vullen van deze app vergt veel tijd en daar zijn we nu druk mee.

Nieuws