Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Over GREAT - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5417
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-5417,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

GREAT Vakantiehuizen

GREet Slikker heeft samen met ATina Kruijer in 2015 GREAT-Vakantiehuizen opgericht, vandaar de naam GREAT! Het team van GREAT bestaat uit 3 enthousiaste dames: Atina, Astrid & Janneke. Het team is niet compleet zonder onze technische medewerker en het schoonmaakteam.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij GREAT voorop. Een warm welkom vanaf het begin tot het eind van uw vakantie.

ATina Kruijer

Atina is geen onbekend gezicht in de regio. Zij is 28 jaar werkzaam geweest bij de VVV. Ze heeft jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiehuisjes aan de kust en weet exact welke wegen te bewandelen om huurders te werven.

Astrid Lemmers

Eind 2017 is Astrid Lemmers het team komen versterken. Astrid is een oud-collega van Atina bij de VVV. Zij kent wat verhuur betreft het klappen van de zweep.

Janneke Hoogerdijk

Janneke versterkt het GREAT-team sinds juni 2021. Hiervoor heeft zij heeft ze in de entertainmentbranche, horeca en internationale handel gewerkt. U zult Janneke tegenkomen aan de Frontdesk of aan de telefoon.

Neem contact op met GREAT Vakantiehuizen!

Reviews

Snelle en persoonlijke hulp, erg blij met mijn verblijf geweest.

Danny Fokkema,

Snelle hulp en alles snel geregeld, bedankt voor het prettige verblijf.

Mark vermanen,