Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Park Duinzicht - Sint Maartenszee - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5660
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5660,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Park Duinzicht – Sint Maartenszee

per person

Mooi rustig park, vlakbij het strand en de zee.

Kleinschalig bungalowpark

Duinzicht is een klein bungalowpark met 8 huisjes in de badplaats Sint Maartenszee.

Sint Maartenszee, een echt vakantiedorp

Het bungalowpark ligt op 1.5 kilometer van het prachtige duingebied, vanwaar u toegang heeft tot het prachtige brede strand. Ons vakantiehuisaanbod verschilt van zeer luxe tot comfortabel en in verschillende prijscategorieën. Elk seizoen heeft zijn charme in Sint Maartenszee. En de hond kan je natuurlijk langs het strand meenemen.

We verheugen ons op uw bezoek in het prachtige vakantiedorp Sint Maartenszee.


BOEK NU

De locatie

Omgeving

Als echt vakantiedorp bestaat Sint Maartenszee bijna uitsluitend uit voorzieningen voor vakantiegasten. Direct achter de duinenrij tref je campings , vakantieparken en ook enkele privé-accommodaties. Er is een avonturenpark en een speelparadijs voor de kleintjes. Breng ook eens een bezoekje aan belevingspark Fluwel Tulpenland. Hier leer je alles over de tulp op een unieke manier.

Geef een Beoordeling

Accommodatie
Faciliteiten
Service Great-Vakantiehuizen
Verhouding Prijs-Kwaliteit