Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Streekproducten - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6855
page-template-default,page,page-id-6855,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Proef de streek van Noord-Holland

Wanneer je de Kop van Noord-Holland bezoekt, is het leuk om op zoek te gaan naar de heerlijkste streekproducten. Vaak staat er een klein kluisje waarin het geld van de gekochte waar dient te worden gedeponeerd. Hieruit spreekt een groot vertrouwen van de boer in de koper. Verder straalt het de West-Friese gemoedelijkheid uit. Je vindt een groot aanbod van groenten, aardappelen en fruit, maar ook kaas, melk en vis kom je tegen. Breng een bezoek aan gastvrije boerderijwinkels en kraampjes langs de weg of kies voor een restaurant dat streekproducten op de kaart heeft staan.

Steeds meer mensen gaan erop uit langs de stalletjes om verse producten rechtstreeks bij de teler te halen. Mensen hebben behoefte aan verse en ook vaak biologische producten, waarvan ze weten waar het vandaan komt.

Zelf proeven?

Wil je de lekkerste producten uit de streek eens zelf proeven? Neem dan eens een kijkje op de website van Holland Boven Amsterdam. Hier vind je een overzicht van kraampjes langs de weg, van waaruit onbemand verse producten als groente en fruit, bloembollen, bloemen, zuivel en andere producten aan de man worden gebracht. Wij horen graag of het gesmaakt heeft!

Waar ze zijn?

Kijk ook eens op www.verkoopstalletjes.nl. Hier kun je ook routes downloaden waar je via een fietsroute langs de stalletjes wordt geleid.