Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Verzekering schade accommodatie - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6734
page-template-default,page,page-id-6734,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Verzekering voor Schade Logies Verblijven

Wilt u een verzekering die een dekking biedt voor schade aan uw gehuurde vakantiewoning? Dan is de Verzekering voor Schade Logies Verblijven een goede optie. Deze kan gelden als aanvulling op uw annuleringsverzekering. Maar u kunt deze verzekering ook los afsluiten. Met deze verzekering bent u tijdens uw verblijf verzekerd voor eventuele schade die u of uw medereizigers per ongeluk veroorzaken aan het gehuurde verblijf.

Raakt u tijdens de vakantie de sleutel van de voordeur kwijt en moet deze opengebroken worden? Dan valt deze schade ook onder de dekking. Het maximaal verzekerd bedrag voor de schade aan het logiesverblijf is € 2.500 per huurovereenkomst.  Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet u natuurlijk wel aansprakelijk zijn voor de schade en het bedrag moet hoger zijn dan € 25.

De verzekering gaat in op het moment dat het verblijf wordt betreden en het eindigt zodra het verblijf weer wordt verlaten.

Direct regelen

De verzekering wordt afgesloten via Anker Insurance. U kunt deze verzekering direct bij uw online reservering afsluiten of bij uw telefonische reservering.

In de Verzekeringsvoorwaarden vindt u de verzekeringsafspraken waar u wel en niet voor verzekerd bent.
Op de verzekeringskaart staat kort samengevat wat er verzekerd is en wat niet.