Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Wie jarig is, trakteert! - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5854
post-template-default,single,single-post,postid-5854,single-format-standard,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
17 jan

Wie jarig is, trakteert!

We zijn jarig!! Het is alweer 5 jaar geleden dat wij GREAT-Vakantiehuizen zijn gestart. We zijn bijzonder trots wat wij in die 5 jaar hebben opgebouwd; een vaste steeds groeiende klantenkring van eigenaren en gasten.

Wij geven een weekendje weg in een van onze accommodaties voor maximaal 4 personen. Deze prijs kan verzilverd worden in het voor- of naseizoen, buiten de schoolvakanties. Tag op onze Facebookpagina iemand die volgens jou een korte vakantie heeft verdiend. Je hebt tot 1 maart de tijd, dan zullen wij de prijs verloten.

 

Great Vakantiehuizen

No Comments

Leave a Reply: