Great Vakantiehuizen

De Wielen

Park De Wielen – Sint Maarten

In de Kop van Noord-Holland, op fietsafstand van het strand en vlakbij prachtige steden als Schagen en Alkmaar, vindt u het rustige Recreatiepark De Wielen. Geniet volop van de schitterende natuur, prachtige stranden en leuke dorpjes en steden in de directe omgeving.

Nabij strand en zee

Wil je op een zonnige dag genieten op het strand? Je fietst zo door de polders naar de kust, terwijl je de natuurrijke omgeving ontdekt. In het voorjaar vind je rondom Park De Wielen prachtige kleurrijke bloemenvelden.  De verschillende natuurgebieden zijn bij uitstek geschikt voor wandel- en fietstochten. Strijk ook eens neer op één van de terrasjes in de vele gezellige dorpjes in de omgeving en kom samen genieten in de kop van Noord-Holland.

Spiksplinternieuwe bungalows

Op het recreatiepark worden nieuwe bungalows gebouwd. De bouw van de laatste bungalows is bijna afgerond. De verwachting is dat de laatste bungalows voor 1 mei 2022 worden opgeleverd! Op 1 mei 2022 is het park helemaal klaar en gaat de vlag uit! Op Recreatiepark De Wielen beleeft u een heerlijke tijd. Het park heeft onder andere een groot openluchtzwembad, een speelweide en een sportveldje. Het park is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie of voor een paar dagen er tussenuit!

Inrichting

De vakantiewoningen zijn in particulier bezit en daarom verschillend van inrichting.

Fietsen en wandelen 

Fiets naar het strand, wandel door de duinen, fiets over de historische dijken of struin door het gezellige Schagen. Dat is natuurlijk heerlijk in de zomer, maar wat dacht u van de bollenvelden in de lente, de ruige zee en lekkere bries in de herfst?

Parkeren

Op de openbare parkeerplaats zijn 4 laadpalen beschikbaar. Deze zijn voor iedereen die bij De Wielen verblijft toegankelijk. 

 
 
Vanaf
€ 673
3 nachten
2 personen

De Wielen 73

Noord-Holland, Sint Maarten
631
  • Huisdier toegestaan
  • Park De Wielen
Vanaf
€ 674
€ 623
3 nachten
2 personen

De Wielen 77

Noord-Holland, Sint Maarten
521
  • Huisdier toegestaan
  • Park De Wielen
Vanaf
€ 708
€ 598
3 nachten
2 personen

De Wielen 72

Noord-Holland, Sint Maarten
52Nee
  • Park De Wielen