Great Vakantiehuizen

Park Duinland

Park Duinland – Sint Maartenszee

Park Duinland is een prima uitvalbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het schitterende bollen- en weidelandschap als decor, kortom: uw bezoek meer dan waard!

Pal tegenover de duinen

Op Park Duinland beleeft u een heerlijke tijd. Het park is ruim van opzet, heerlijk rustig en groen. Het bestaat al ruim 50 jaar en heeft een unieke ligging, pal tegenover de duinen en de zee, tussen de prachtige bollenvelden. Het gezellige centrum van Callantsoog en Petten liggen op fietsafstand. Op het park is een tennisbaan aanwezig en er zijn diverse kleine speeltuintjes voor de kinderen. Naast het park bevindt zich Camping Sint Maartenszee, met een kleine SPAR supermarkt waar u elke ochtend verse broodjes kunt halen. Ook is daar een midgetgolfbaan.

Inrichting

De vakantiewoningen zijn in particulier bezit en daarom verschillend van inrichting.

Fietsen en wandelen 

Park Duinland is een prima uitvalsbasis voor een lange bos- of strandwandeling, een mooie fietstocht, een avontuurlijke mountainbiketocht, voor een uitje in de omgeving naar een van de mooie steden zoals Alkmaar en Schagen of dorpen of een dagje Texel!   Dat is natuurlijk heerlijk in de zomer, maar wat dacht u van de bollenvelden in de lente, de ruige zee en lekkere bries in de herfst?

 
 
Vanaf
€ 529
3 nachten
2 personen

Duinland 248

Noord-Holland, Sint Maartenszee
522
  • Huisdier toegestaan
  • Park Duinland