Great Vakantiehuizen

Vakantiehuis verhuren

Uw vakantiehuis verhuren?

Bezit u een vakantiehuisje of appartement dat u graag wilt verhuren? Of gaat u op vakantie en u vindt het zonde dat uw huis een aantal weken leeg staat? U zoekt een betrouwbare partner, die bekend is in het gebied en u alles uit handen neemt? Neemt u dan via onderstaand formulier contact op met GREAT-vakantiehuizen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op en wij vertellen u hoe wij werken en onder welke voorwaarden. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 0224-561377. Wij staan u graag te woord.

Waarom samenwerken met GREAT Vakantiehuizen?

 

  Wij ontzorgen u volledig

  Voor u als eigenaar zijn er weinig zorgen. Wij verzorgen de huurovereenkomst met de gasten, correspondentie en financiële afwikkeling. Ook verzorgen wij de eindschoonmaak tussen de verhuurperiodes.

  Service staat voorop

  Wij stellen service op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk dat de gast zich welkom voelt. Onze missie is geslaagd als de gast een geweldige vakantie heeft gehad en graag weer terugkomt. 

  Eigenarenportaal

  Een duidelijk overzicht van de bezetting, de afrekeningen en reviews. In het portaal kunt u zelf periodes blokkeren voor eigen gebruik.

  Uw accommodatie is goed vindbaar

  Hierdoor hoge verhuuropbrengsten. Wij plaatsen uw accommodatie op meerdere (Duitse) websites, waardoor een groter publiek wordt bereikt.

  Schadefonds

  Gasten betalen 25 euro schadefonds aan ons, hiermee kunnen wij bij schade de kosten dekken tot een bepaald bedrag.

  Centraal gelegen receptie

  De receptie van GREAT Vakantiehuizen bevindt zich op een centraal punt aan de Belkmerweg, namelijk naast de SPAR Supermarkt. 

  Welkomstpakket

  Alle gasten ontvangen bij de sleuteloverdracht de bekende "GREAT-tas" met servicepakket en informatie over de omgeving. De tas is ondertussen een verzamel item geworden, elk jaar wordt hij uitgegeven in een nieuwe kleur. 

  Fietsen vooraf reserveren

  Gasten kunnen bij ons vooraf fietsen reserveren. Dit doen wij in samenwerking met Fred’s Verhuur. Bij aankomst staan de fietsen voor de gasten klaar bij de accommodatie en bij vertrek worden deze weer opgehaald.

  Linnengoed & handdoeken

  Gasten kunnen ervoor kiezen linnengoed en handdoeken bij ons te huren. Het is niet verplicht.

Ons verhuurteam

Janneke

Sinds juni 2021 ben ik onderdeel van het GREAT-Team na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de internationale handel en in de horeca- en recreatiebranche. Met veel plezier werk ik op zowel de front- als de backoffice. Daarnaast verzorg ik de fotografie van veel accommodaties.

Astrid

In 2017 ben ik toegetreden tot het team van Great Vakantiehuizen. Door mijn achtergrond bij de VVV heb ik veel ervaring in het verhuren van accommodaties. Ons GREAT-team onderscheidt zich door gastvrijheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Atina

Mijn hele werkzame leven ben ik actief in de toeristische sector. Zo heb ik 28 jaar bij de VVV gewerkt. Hier was ik met name verantwoordelijk voor de promotie en ontwikkeling van drukwerk. Toen de VVV ophield te bestaan, ben ik 10 jaar geleden samen Greet Slikker GREAT Vakantiehuizen gestart.

Lotte

Sinds de overname door Bungalowpark Campanula in januari 2023 ben ik gedeeltelijk werkzaam bij GREAT en gedeeltelijk bij Campanula. De combinatie vind ik erg leuk. Ik ben zowel werkzaam op de front- als de backoffice.
 

Waarom gasten bij ons huren

  Persoonlijke service staat voorop
  Uitstekende voorwaarden
  Snelle communicatie
 

Contactformulier

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.