Great Vakantiehuizen
Over GREAT

Over GREAT

GREAT Vakantiehuizen

Greet Slikker heeft samen met Atina Kruijer in 2015 GREAT Vakantiehuizen opgericht, vandaar de naam GREAT! Het team van GREAT bestaat inmiddels uit 4 enthousiaste dames: Atina, Astrid, Janneke & Lotte. Het team is niet compleet zonder onze technische medewerkers en het schoonmaakteam.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij GREAT voorop. Een warm welkom vanaf het begin tot het eind van uw vakantie.

Atina Kruijer

Atina is haar hele werkzame leven actief in de toeristische sector. Zo heeft ze 28 jaar bij de VVV gewerkt. Hier was ze met name verantwoordelijk voor de promotie en ontwikkeling van drukwerk. Toen de VVV ophield te bestaan, is ze 10 jaar geleden samen met Greet Slikker GREAT Vakantiehuizen gestart. Ze namen hun intrek in het kantoor van Moeijes Bungalowverhuur. In 2022 besloot ze GREAT Vakantiehuizen te verkopen. Ze vond hiervoor een uitstekende overnamekandidaat, namelijk Campanula. Met ingang van 1 januari 2023 was de overname een feit. Ze blijft verbonden aan GREAT Vakantiehuizen en is er 3 dagen te vinden.

Astrid Lemmers

In december 2017 heeft Astrid zich aangesloten bij het team van GREAT om de organisatie te versterken. Astrid, een voormalige collega van Atina bij de VVV, brengt een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van accommodatieverhuur. Haar kennis en ervaring dragen bij aan de voortdurende inzet van GREAT Vakantiehuizen om uitstekende dienstverlening te bieden, met een focus op gastvrijheid en klantvriendelijkheid.

Janneke Hoogerdijk

Sinds juni 2021 is Janneke onderdeel van het GREAT-Team na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de internationale handel en in de horeca- en recreatiebranche. Met veel plezier werkt Janneke op zowel de front- als de backoffice. Daarnaast verzorgt ze de fotografie van veel accommodaties. 

Lotte van Andel

Sinds de overname door Bungalowpark Campanula in januari 2023 is Lotte gedeeltelijk werkzaam bij GREAT en gedeeltelijk bij Campanula. De combinatie vindt ze erg leuk. Lotte is zowel werkzaam op de front- als de backoffice.