Great Vakantiehuizen
Over GREAT

Over GREAT

GREAT Vakantiehuizen

Greet Slikker heeft samen met Atina Kruijer in 2015 GREAT-Vakantiehuizen opgericht, vandaar de naam GREAT! Het team van GREAT bestaat inmiddels uit 4 enthousiaste dames: Atina, Astrid, Janneke & Lotte. Het team is niet compleet zonder onze technische medewerkers en het schoonmaakteam.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij GREAT voorop. Een warm welkom vanaf het begin tot het eind van uw vakantie.

Atina Kruijer

Atina is geen onbekend gezicht in de regio. Zij is 28 jaar werkzaam geweest bij de VVV. Ze heeft jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiehuisjes aan de kust en weet exact welke wegen te bewandelen om huurders te werven.

Astrid Lemmers

Eind 2017 is Astrid Lemmers het team komen versterken. Astrid is een oud-collega van Atina bij de VVV. Zij kent wat verhuur betreft het klappen van de zweep.

Janneke Hoogerdijk

Sinds juni 2021 is Janneke onderdeel van het GREAT-Team na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in de internationale handel en in de horeca- en recreatiebranche. Met veel plezier werkt Janneke op zowel de front- als de bachoffice. Daarnaast verzorgt ze de fotografie van veel accommodaties. 

Lotte van Andel

Sinds de overname door Bungalowpark Campanula in januari 2023 is Lotte gedeeltelijk werkzaam bij GREAT en gedeeltelijk bij Campanula. De combinatie vind ze erg leuk. Lotte is zowel werkzaam op de front- als de backoffice.