Great Vakantiehuizen
Kop van Noord Holland

Last minute

  • Flexibele aankomstdagen
  • Sfeervolle vakantiehuizen
  • Gelegen aan zee

Last minute op vakantie

Great Vakantiehuizen biedt appartementen, bungalows en vakantiehuizen in de Kop van Noord-Holland: Sint Maartenszee, Callantsoog, Petten, ’t Zand, Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maartensvlotbrug en omgeving Schagen. Onze vakantiehuizen staan op diverse vakantieparken en bijzondere locaties. Dicht bij de Noordzee of de bloembollenvelden, ideaal voor een heerlijke vakantie in eigen land. Er nog even tussen uit? Kies uit de onderstaande last minute aanbiedingen en vertrek binnenkort naar een van onze parken voor een ontspannen vakantie of weekendje weg naar Zee!

Last minute aanbiedingen

Veelgestelde vragen over een last minute vakantie

🏡 Waar kan ik last minute op vakantie?

Wilt u last minute op vakantie? Dat kan bij GREAT Vakantiehuizen! Ga er even tussentuit en verblijf in een appartement, bungalow of een sfeervol vakantiehuis gelegen op bijzondere locaties in de Kop van Noord-Holland. Een ontspannen vakantie in eigen land.

🕓 Wat zijn de aankomst en vertrektijden?

Aankomst is tussen 15.00 en 17.00 uur. Komt u later dan 17.00 uur, wilt u dan contact met ons opnemen (06-50123008)? Wij maken dan een afspraak met u over de sleutelafgifte. U dient op de dag van vertrek voor 10.00 uur de sleutel van de accommodatie bij ons in te leveren. Soms zijn afwijkende aankomst- en vertrektijden mogelijk. Hiervoor kunt u vooraf contact met ons opnemen.