Great Vakantiehuizen

Mindervaliden en vakantie

Mindervaliden en vakantie

Ontheffing strandopgang

Bent u slecht ter been of invalide dan kunt u, op vertoon van uw invalidenpas of bewijs van de arts, een chip de slagboom verkrijgen om met de auto naar het strand van Petten of Sint Maartenszee te kunnen. Deze chip is gratis verkrijgbaar bij Campint Sint Maartenszee.

Strandrolstoel

Op veel plaatsen kun je een strandrolstoel lenen. Dit zijn speciale rolstoelen met luchtbanden waarmee je gemakkelijk in het (mulle) zand kunt rijden.

Waar huur ik een strandrolstoel?

Alle adressen vind je via deze link.

Vakantie aan zee voor rolstoelgebruiker

Wie een vakantie aan zee wil boeken en rolstoel gebonden is, kan bij GREAT-Vakantiehuizen een rolstoelvakantie aan zee boeken. Wij hebben een aantal aangepaste vakantiewoningen die gedeeltelijk rolstoel toegankelijk zijn. Deze (gedeeltelijke) aangepaste accommodaties zijn geschikt voor een heerlijk verblijf aan de Noordzeekust. Onze GREAT-tip: Bungalow Zeewaard 5 & Zeewaard 18.

ls een rolstoelvriendelijke vakantiewoning niet voldoende?

Soms is een rolstoelvriendelijke vakantiewoning niet voldoende en is er zorg nodig. Er zijn, ook in Nederland, een aantal zorginstellingen die ook tijdens vakanties zorg kunnen bieden. Dat is zeker prettig als je fysiek beperkt bent en zorg op je vakantie adres nodig hebt. Je kunt de adressen van deze zorginstellingen opvragen bij bijvoorbeeld je zorgverzekeraar.

Zorgoutlet De Betue

Heeft u verzorging of hulpmiddelen nodig op vakantie? Neem eens contact op met Zorgoutlet De Betue. Zorgoutlet De Betue verhuurt vrijwel alle zorg- en hulpmiddelen.  Je kunt hier terecht voor onder andere de huur van een rolstoel, scootmobiel of duo fiets. Het ook mogelijk om alle benodigde hulpmiddelen te laten bezorgen op je vakantieadres.