Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs

INFO 2017

In de week voor Pasen wordt de INFO 2017 afgeleverd! Het 52 pagina tellende gidsje bevat informatie over bezienswaardigheden, natuurgebieden, een kidspagina, strandinformatie en alle evenementen die plaatsvinden in de regio Schagen en de kust. De oplage is 20.000 exemplaren. De gids is tot stand gekomen in samenwerking met Sandra en Els Duinmaijer van www.veeltebeleven.nl. De Ondernemers Federatie Schagen heeft deze uitgave mede mogelijk gemaakt. Hij zal verkrijgbaar zijn bij de logiesverstrekkende bedrijven in Callantsoog, Sint Maartenszee, Petten en Schagen. 

Bekijken

VVV I punt

Helaas is er na meer dan 100 jaar een einde gekomen aan het bestaan van de VVV in onze regio.

Bekijken
Tulpen-Bloeiend Zijpe, Sint Maartenszee, 't Zand

Hier bevindt zich het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter  wereld. In de maanden april/mei waan je je in een sprookje.

Bekijken
gerenoveerde Plein, Petten

Het nieuwe Plein is klaar! Weer een stap op weg naar een badplaats met een stijlvolle uitstraling. Het schip ist geplaatst.  Terwijl de kinderen klauteren op het schip en spelen in de waterpartijen op het Plein, kunnen de ouders op een van de terrassen heerlijk genieten van een goed glas wijn!

Bekijken

De GREAT-App is vanaf heden gratis te downloaden in de Adroid en Apple Appstore! De app is te vinden onder GREAT-VAKANTIE en bevat onmisbare informatie voor een top vakantie in onze regio.

Bekijken

Recreatie-App

Vaak vraagt men aan ons, goh 'wat doen doen jullie nu eigenlijk in deze rustige tijd?'. Een logische vraag, want in de wintermaanden is het immers rustig op de parken.

Bekijken

Nieuws