Great Vakantiehuizen
Land van Fluwel

Land van fluwel

Land van Fluwel

Land van Fluwel is het grootste avonturenparadijs voor jong & oud, voor levensgenieters & avonturiers! Beleef het leukste avontuur aan de Noord-Hollandse kust in Sint Maartenszee. Boeiend en uitdagend voor alle leeftijden.

‘Beleef het samen!’ Trek de stoute schoenen uit endwaal over het spectaculaire BloteVoetenPad. Speel, priek en prut uren in het AvonturenSpeelParadijs of laat je betoveren in de Dutch Tulip Experience. Je wandelt met een audiotour in het sprookjesachtige bos door de historie van Nederlands bekendste icoon: de Tulp. Bij mooi weer zorgt Strand van Fluwel voor heerlijke verkoeling.

Je weet niet wat je meemaakt! Keikop... het klimland van Fluwel. Ben jij de eigenzinnige avonturier die de mega rotsen kan bedwingen? Wacht maar tot je bovenop de 3 meter hoge kei staat, want dan heb je er echt kijk op! Daarna door naar de 11 meter hoge uitkijktoren en als echte durfal zoef je weer naar beneden. Race over de skelterbaan en zoek de beste verstopplek in het verstoppertjesbos.

Ondertussen is het goed toeven op het paradijselijk terras van restaurant ‘De Kneinsberg’. In en rond de oude stolp op Land van Fluwel is het heerlijk eten en drinken. Het avonturenparadijs is dagelijks geopend vanaf 10 uur. Kom maar op als je durft!

Beleef het samen op Land van Fluwel. Kijk ook op de website voor verassende evenementen en feestelijke activiteiten.

 
 
 
In de omgeving: 0km

Bekijk vergelijkbare faciliteiten