Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Park Bohemien Resort - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5716
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-5716,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Park Bohemien Resort

per person

Op loopafstand ligt attractiepark „De Goudvis“ met een grote buiten speeltuin en indoor speelparadijs voor kinderen. En er is een kleine promenade met winkeltjes.

Aan de voet van het prachtige duingebied

Het park Bohemien Resort ligt direct aan de voet van het unieke duingebied, slechts 1 km van het schone brede zandstrand van Sint Maartenszee

Verschillend van inrichting

Alle bungalows privé-eigendom zijn, dus alle bungalows zijn verschillend van inrichting.

Dichtbij vele voorzieningen

Op loopafstand  ligt attractiepark „De Goudvis“ met een grote buiten speeltuin en indoor speelparadijs voor kinderen. En er is een kleine promenade met winkeltjes. De supermarkt, het restaurant en de midgetgolf bevinden zich op 300 meter en een wasserette met drogers en strijkmogelijkheid op 400 meter. Vlakbij de ingang van het park is een bushalte. Het park is toegankelijk met een codekaart.


BOEK NU

De locatie

De omgeving

Sint Maartensze  is een echt vakantiedorp. Het dorp bestaat uit meerdere vakantieparken en campings en wordt door het navigatiesyseem niet gevonden. Door het prachtige duingebied wandel je in 10 minuten naar het heerlijk brede strand. Hier zijn twee strandpaviljoens waar je nippend aan een glas rosé van een romantische zonsondergang kunt genieten. Een strandpaviljoen blijft het gehele jaar door staan, zodat je ook tijdens een najaarsstorm van de hoge golven kunt genieten onder het genot van een kop dampende chocolademelk.  De kinderen kunnen ravotten in attractiepark De Goudvis, terwijl de ouders op het nabijgelegen terras van het zonnetje genieten.

Geef een Beoordeling

Accommodatie
Faciliteiten
Service Great-Vakantiehuizen
Verhouding Prijs-Kwaliteit