Great Vakantiehuizen
Zomervakantie Nederland

Zomervakantie

  • Vlakbij zee en strand
  • Appartementen, bungalows en vakantiehuizen
  • Flexibele aankomstdagen

Zomervakantie 2023

Ga je voor een zomervakantie in Nederland? Voor het prachtige Noordzeestrand hoef je niet ver te rijden en ben je lekker dicht bij huis. Bij GREAT-Vakantiehuizen in Sint Maartenszee vind je dé perfecte vakantiewoning voor jouw zomervakantie van 2023. Kun je niet wachten, boek dan nu je vakantiewoning voor 2023!

Onze parken

Great-Vakantiehuizen verhuurt bungalows op verschillende bungalowparken. Aan de Belkmerweg vind je park Belkmerduinen, park Eureka, Zeewaard, Eb & Vloed, Meidoorn, Duinzicht en bungalowpark De Schelp. Bungalowpark Boerenslag, Duinland en Bohemien Resort liggen vlakbij de strandopgang van Sint Maartenszee. Op slechts 1 kilometer van het schone brede zandstrand van Sint Maartenszee vind je park Wildrijk.

Boek hier uw zomervakantie aan zee

Veelgestelde vragen over onze vakantieparken

🔑 Waar ontvang ik de sleutel van mijn accommodatie?

De sleutel van uw accommodatie ontvangt u in ons kantoor aan de Belkmerweg 79B, 1753 KD Sint Maartenszee (Sint Maartensvlotbrug voor navigatie). U ontvangt dan tevens een klein welkomstgeschenk, het informatiepakket + eventueel door u gereserveerd linnengoed.

👪 Welk park in Noord-Holland is kindvriendelijk?

Park Eb en Vloed is zeker een aanrader voor een vakantie met kinderen! Dit park heeft een open karakter en beschikt over vele acitiviteiten. De speelvelden en speeltoetstellen zijn over het gehele park verspreid. Dus de kleintjes kunnen eindeloos klimmen en klauteren op ons park! Ook is er een volleybal- en basketbalveld.