Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Vakantiehuizen Callantsoog - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
4197
page-template-default,page,page-id-4197,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vakantiehuizen Callantsoog

Bruisend en gezellig Callantsoog

Callantsoog is een prachtige badplaats gelegen aan de Noordzee en ideaal voor een fijne vakantie aan zee. Het centrum Plein ligt vlak achter de duinen en is onlangs gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Rondom het gezellige Plein vindt u vele winkeltjes, restaurants en terrassen. Vanaf het Dorpsplein loopt u via een trap in 1 minuut naar het strand. Het strand en de zee zijn in alle jaargetijden boeiend om te bezoeken. En een leuke bijkomstigheid…. In de kop van Noord-Holland worden sinds jaar en dag de meeste zonuren van Nederland geteld.

Vakantie Callantsoog? Hond welkom!

Het strand van Callantsoog is breed, mooi wit en vele kilometers lang. Heerlijk om met de hond langs de vloedlijn te lopen, want ook hier geldt dat uw hond van harte welkom is op het strand. Even opwarmen met een warme chocolademelk of een lekkere lunch? Callantsoog telt maar liefst vijf strandpaviljoens, waarvan er twee het gehele jaar door geopend zijn. In de zomermaanden bewaakt de Reddingsbrigade Paal 13 uw veiligheid.

Callantsoog Vakantiehuizen

Great-Vakantiehuizen verhuurt ook in Callantsoog vakantiehuizen geschikt voor jong en oud. Verschillend van zeer luxe vakantiewoningen, vakantiebungalows, tot wat eenvoudigere vakantiehuisjes en in verschillende prijsklassen. In veel vakantiehuizen is uw hond gewoon welkom. Onze vakantiehuizen in Callantsoog zijn vrijstaand, achter het huis van de eigenaar of staan op een vakantiepark.

Callantsoog staat voor Gezelligheid met een grote G. De G van Great-Vakantiehuizen.