Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Park Wildrijk - Sint Maartenszee - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
511
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-511,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Park Wildrijk – Sint Maartenszee

per person

Het park ligt direct aan de voet van het unieke duingebied.

Aan de voet van het prachtige duingebied

Het park ligt direct aan de voet van het unieke duingebied, slechts 1 km van het schone brede zandstrand.

Verschillend van inrichting

Er zijn 166 vrijstaande stenen bungalows. Iedere bungalow heeft een grote afgesloten tuin met terras op het zuiden en westen. Ook in dit park geldt, dat alle bungalows privé-eigendom zijn, dus alle bungalows zijn verschillend van inrichting. De centrale parkeerplaatsten bevinden zich vlakbij de bungalows.

Dichtbij vele voorzieningen

Voorzieningen: Op het park zijn geen speelattributen. Aan de overzijde van het park ligt attractiepark „De Goudvis“ met een grote buiten speeltuin en indoor speelparadijs voor kinderen. En er is een kleine promenade met winkeltjes. De supermarkt, het restaurant en de midgetgolf bevinden zich op 300 meter en een wasserette met drogers en strijkmogelijkheid op 400 meter. Vlakbij de ingang van het park is een bushalte. Het park is toegankelijk met een codekaart.


BOEK NU

De locatie

De omgeving

Aan de voet van het prachtige duingebied Het park ligt direct aan de voet van het unieke duingebied, slechts 1 km van het schone brede zandstrand. Verschillend van inrichting Er zijn 166 vrijstaande stenen bungalows. Iedere bungalow heeft een grote afgesloten tuin met terras op het zuiden en westen. Ook in dit park geldt, dat alle bungalows privé-eigendom zijn, dus alle bungalows zijn verschillend van inrichting. De centrale parkeerplaatsten bevinden zich vlakbij de bungalows. Dichtbij vele voorzieningen Voorzieningen: Op het park zijn geen speelattributen. Aan de overzijde van het park ligt attractiepark „De Goudvis“ met een grote buiten speeltuin en indoor speelparadijs voor kinderen. En er is een kleine promenade met winkeltjes. De supermarkt, het restaurant en de midgetgolf bevinden zich op 300 meter en een wasserette met drogers en strijkmogelijkheid op 400 meter. Vlakbij de ingang van het park is een bushalte. Het park is toegankelijk met een codekaart.

Geef een Beoordeling

Accommodatie
Faciliteiten
Service Great-Vakantiehuizen
Verhouding Prijs-Kwaliteit