Great Vakantiehuizen

Vakantiehuizen aan zee

Voel je vrij aan zee

Is het niet fantastisch om aan zee de vakantie door te brengen? De frisse zeewind door de haren te voelen? Heerlijk een dagje zonnen op het brede witte strand van Petten, Sint Maartenszee of Callantsoog? Lange wandelingen maken met de hond langs de vloedlijn. En ’s avonds van een prachtige zonsondergang genieten in het gebied waar jaarlijks de meeste zonuren worden geteld.

Vakantiehuisje aan zee met hond

Wij verhuren bungalows, vakantiehuisjes, chalets en luxe vakantiehuizen in Petten, Sint Maartenszee, Callantsoog en in de nabije omgeving voor een geweldige vakantie aan zee. Ons aanbod is zeer divers en altijd passend bij uw budget. Een luxe vrijstaande vakantiewoning of een eenvoudig vakantiehuisje op een park, u vindt het allemaal bij Great-Vakantiehuizen. En altijd voor een eerlijke prijs.

Onze vakantiehuizen liggen doorgaans op loopafstand van zee en strand. In veel gevallen is uw trouwe viervoeter ook nog welkom in het vakantiehuis. U kunt uw hond rustig meenemen op uw vakantie aan zee, want uw hond mag ook gewoon op het strand komen.

Het startpunt voor uw vakantie aan zee

Alle onze vakantiehuisjes zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk, dus u krijgt wat we beloven. Wij verwelkomen u graag in Petten, Sint Maartenszee of Callantsoog.