Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Boeken en betalen - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
4219
page-template-default,page,page-id-4219,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Boeken en betalen

U kunt het gewenste object online, telefonisch, of per e-mail reserveren. Per ommegaande ontvangt u per mail of op verzoek per post een boekingsbevestiging. De betalingsvoorwaarden staan op uw boekingsbevestiging.

50% van het totaalbedrag dient binnen 14 dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging te worden voldaan aan GREAT-Vakantiehuizen, het resterende bedrag moet uiterlijk 1 maand voor aankomst worden voldaan.

Bij een boeking op korte termijn moet het totaalbedrag in een keer te worden overgemaakt. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de boeking te annuleren.