Great Vakantiehuizen

Vakantie met hond

Met de viervoeter op vakantie

Great Vakantiehuizen biedt appartementen, bungalows en vakantiehuizen in de Kop van Noord-Holland: Sint Maartenszee, Callantsoog, Petten, ’t Zand, Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maartensvlotbrug en omgeving Schagen. Onze vakantiehuizen staan op diverse vakantieparken en bijzondere locaties. Dicht bij de Noordzee of de bloembollenvelden, ideaal voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Vakantie aan zee met uw huisdier!

Het strand is ongetwijfeld de beste plek om met uw honden te vertoeven: ze kunnen er vaak loslopen, rennen en ravotten. Wij hebben een groot aanbod vakantiewoningen waar 1 of meerdere huisdieren zijn toegestaan. Een accommodatie met een volledige omheinde tuin of op loopafstand van zee, bekijk ons aanbod.

Moeten honden op het strand zijn aangelijnd?

Van 1 april tot 1 oktober moeten honden overdag (tussen 09.00 en 19.00 uur) op het strand of de toegangspaden tot het strand zijn aangelijnd. Die lijn mag niet langer zijn dan 1,5 meter.

Uitzonderingen

Er zijn wel uitzonderingen. Ook op het strand zijn bepaalde gedeelten aangewezen als hondenlosloopgebied. Daar geldt de aanlijnplicht niet.

De volgende strandgedeelten zijn aangewezen als hondenlosloopgebied:

tussen strandpaal 8.100 en strandpaal 9.400;
tussen strandpaal 10.500 en 11.100;
tussen strandpaal 14.500 en 17.100;
tussen strandpaal 18.400 en 20.000.

Een kaartje van de losloopgebieden kun je hier downloaden.

 

Onze eigen "Great-hond" Dirk zou het leuk vinden om jullie tegen te komen op het strand!!

Dirk