Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Vakantiehuis kopen Bungalowpark De Wielen - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5778
page-template-default,page,page-id-5778,page-child,parent-pageid-3129,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Uw eigen vakantiehuis op fietsafstand van het strand.

Recreëren en investeren op een bijzondere locatie.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering van uw vermogen of wilt u graag het hele jaar door zelf genieten van een vakantiehuis vlakbij zee? Kom dan eens kijken op Bungalowpark De Wielen. Deze vakantiehuizen worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden en zijn een uitstekende investering. Door de woning (gedeeltelijk) te verhuren, haalt u een optimaal rendement op uw investering.

Gelegen in de Kop van Noord-Holland, op fietsafstand van het strand en vlakbij prachtige steden als Schagen en Alkmaar vindt u het rustige Bungalowpark De Wielen. Geniet volop van de schitterende natuur, prachtige stranden en leuke dorpen en steden in de directe omgeving.

Bungalowpark De Wielen wordt binnenkort uitgebreid met 29 vrijstaande vakantiehuizen. Deze woningen worden gerealiseerd op royale percelen eigen grond en zijn beschikbaar in verschillende typen.

Uitgebreide informatie: www.bungalowparksintmaarten.nl

Bungalowpark De Wielen – Sint Maarten