Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Vakantiehuis kopen Bungalowpark De Wielen - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5778
page-template-default,page,page-id-5778,page-child,parent-pageid-3129,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Uw eigen vakantiehuis op fietsafstand van het strand.

Recreëren en investeren op een bijzondere locatie.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering van uw vermogen of wilt u graag het hele jaar door zelf genieten van een vakantiehuis vlakbij zee? Kom dan eens kijken op Bungalowpark De Wielen. Deze vakantiehuizen worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden en zijn een uitstekende investering. Door de woning (gedeeltelijk) te verhuren, haalt u een optimaal rendement op uw investering.

Gelegen in de Kop van Noord-Holland, op fietsafstand van het strand en vlakbij prachtige steden als Schagen en Alkmaar vindt u het rustige Bungalowpark De Wielen. Geniet volop van de schitterende natuur, prachtige stranden en leuke dorpen en steden in de directe omgeving.

Bungalowpark De Wielen wordt binnenkort uitgebreid met 29 vrijstaande vakantiehuizen. Deze woningen worden gerealiseerd op royale percelen eigen grond en zijn beschikbaar in verschillende typen.

Uitgebreide informatie: www.bungalowparksintmaarten.nl

Bungalowpark De Wielen – Sint Maarten

 

Vakantiewoning kopen aan de kust

Investeren & genieten: Koop een Recreatiewoning
De Nederlandse kust is al jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Het kopen van een recreatiewoning is een droom van velen. Genieten van je eigen vakantiewoning aan zee.  Heerlijk dichtbij het strand met veel recreatiemogelijkheden.

GREAT Vakantiehuizen verkoopt zelf geen vakantiewoningen. Wij plaatsen de woning online op onze website en daarnaast via een advertentie in onze raamvitrine in Sint Maartenszee. Great Vakantiehuizen brengt u als geïnteresseerde in contact met de verkoper. Heeft u interesse in de koop van een vakantiewoning, neemt u vrijblijvend contact met ons op.  We helpen u graag verder.

Op deze pagina vindt een overzicht van recreatiewoningen die te koop worden aangeboden door particulieren.

Zelf uw vakantiewoning verkopen?
Heeft u interesse om zelf uw woning te verkopen, dan kunt u een advertentie plaatsen op onze website. Laat het ons weten via de mail of een telefoontje en dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Verhuren
Indien u de recreatiewoning wenst te benutten voor de recreatieve verhuur, nodigt GREAT Vakantiehuizen u uit voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.