Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Vakantiehuis (ver)kopen - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5778
page-template-default,page,page-id-5778,page-child,parent-pageid-3129,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Uw eigen vakantiehuis op fietsafstand van het strand.

Recreëren en investeren op een bijzondere locatie

 

Vakantiewoning kopen aan de kust

Investeren & genieten: Koop een Recreatiewoning
De Nederlandse kust is al jaren de populairste locatie van Nederland voor de aankoop van een eigen vakantiewoning. Het kopen van een recreatiewoning is een droom van velen. Genieten van je eigen vakantiewoning aan zee.  Heerlijk dichtbij het strand met veel recreatiemogelijkheden.

GREAT Vakantiehuizen verkoopt zelf geen vakantiewoningen. Wij plaatsen de woning online op onze website en daarnaast via een advertentie in onze raamvitrine in Sint Maartenszee. Great Vakantiehuizen brengt u als geïnteresseerde in contact met de verkoper. Heeft u interesse in de koop van een vakantiewoning, neemt u vrijblijvend contact met ons op.  We helpen u graag verder.

Op deze pagina vindt een overzicht van recreatiewoningen die te koop worden aangeboden door particulieren.

Zelf uw vakantiewoning verkopen?
Heeft u interesse om zelf uw woning te verkopen, dan kunt u een advertentie plaatsen op onze website. Laat het ons weten via de mail of een telefoontje en dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Verhuren
Indien u de recreatiewoning wenst te benutten voor de recreatieve verhuur, nodigt GREAT Vakantiehuizen u uit voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.