Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs

Vakantiehuizen Petten

Voor een vakantiehuis in Petten ben je bij Great-Vakantiehuizen aan het goede adres! Wij bieden een breed aanbod van diverse vakantiehuizen in Petten: luxe of iets eenvoudiger, je kunt bij ons terecht. Dit alles voor een eerlijke huurprijs!

Petten is een klein dorp aan de Noord-Hollandse Noordzeekust. De zandsuppletie is afgerond. Er is een fantastisch breed strand ontstaan. Waar vroeger de majestueuze Hondsbosche Zeewering was, zijn kunstduinen ontstaan met daarachter een geweldig groot strand. De strekdammen zijn onder het zand verdwenen. Er is een fietspad aangelegd van Petten tot Camperduin. In de toekomst zullen er strandhuisjes en strandpaviljoens komen voor een strandbeleving die zijn weerga niet kent.In 2016 is het Plein opgeknapt. Het is prachtig geworden. Je zult niet weten wat je ziet als je Petten weer bezoekt!


Bekijk alle vakantiehuizen in Petten!

Het strand bij Petten is breed en ook aan de Hondsbossche Zeeweringis een zeer breed strand gekomen. Door de kunstmatig aangelegde duinen op de Hondsbossche Zeewering is ook al een fiets- en wandelpad aangelegd! De mogelijkheden voor een dagje zon, zee en strand worden hiermee vele malen groter. Een vakantiehuis in Petten huren betekent rust en ontspanning, met evengoed alles binnen handbereik. Een heerlijk strand dat op loopafstand ligt en waar de hond van harte welkom is, een mooi bos- en duingebied en een gezellig centrum met winkels en restaurants. Meer hoef je je tijdens je vakantie niet te wensen toch?