Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Verzekerd op vakantie, annuleringsverzekering afsluiten - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6696
post-template-default,single,single-post,postid-6696,single-format-standard,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
22 jan

Verzekerd op vakantie, annuleringsverzekering afsluiten

Als je welverdiende vakantie om wat voor reden dan ook niet kan doorgaan, is dat al vervelend genoeg. In dat geval kun je veel profijt hebben van een annuleringsverzekering. Hiermee ben je verzekerd voor de kosten van annulering als je onverwacht niet kunt vertrekken of eerder terug moet keren naar huis. Dan is het prettig om terug te kunnen vallen op een annuleringsverzekering.

Waarvoor ben je verzekerd?

Je bent verzekerd voor de kosten van het annuleren van de reis en het voortijdig afbreken van je reis.

Wanneer ben je verzekerd?

Je bent verzekerd voor ernstige ziekte vanaf het moment dat je deze dekking heeft gesloten tot het moment waarop je reis begint. Daarnaast ben je tijdens je hele reis verzekerd voor het voortijdig afbreken van je reis. De ingangs- en einddatum van je reis staat op je boekingsbevestiging.

Direct afsluiten bij GREAT-Vakantiehuizen

Het is mogelijk om een annuleringsverzekering bij GREAT Vakantiehuizen af te sluiten. Wanneer je online, telefonisch of per e-mail een vakantiewoning bij ons boekt, dan kun je een Kortlopende Annuleringsverzekering erbij afsluiten.

De annuleringsverzekering wordt afgesloten bij Anker Insurance.

In de Verzekeringsvoorwaarden vind je de verzekeringsafspraken waar je wel en niet voor verzekerd bent.
Op de verzekeringskaart staat kort samengevat wat er verzekerd is en wat niet.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons 06-50123008 / info@greatvakantiehuizen.nl

Great Vakantiehuizen

No Comments

Leave a Reply: