Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Over Great Vakantiehuizen: GRE + AT
fade
243
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-243,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

GREAT Vakantiehuizen: GRE + AT

GREet Slikker

Greet heeft zich ruim 30 jaar vooral gespecialiseerd op het (financieel) administratieve vlak, personeelsmanagement en kwaliteitsbeheer. Na haar carrière heeft zij zich gewijd aan het schrijven van een thriller “Hemelsblauw, dat eind 2012 is uitgegeven. Nog dit jaar zal haar tweede boek verschijnen.

ATina Kruijer

Atina is geen onbekend gezicht in de regio. Zij is 28 jaar werkzaam geweest bij de VVV. Ze heeft jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiehuisjes aan de kust en weet exact welke wegen te bewandelen om huurders te werven.

Astrid Lemmers

Eind 2017 is Astrid Lemmers het team komen versterken. Astrid is een oud-collega van Atina bij de VVV. Zij kent wat verhuur betreft het klappen van de zweep.

Neem contact op met GREAT Vakantiehuizen!

Reviews

Snelle en persoonlijke hulp, erg blij met mijn verblijf geweest.

Danny Fokkema,

Snelle hulp en alles snel geregeld, bedankt voor het prettige verblijf.

Mark vermanen,