Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Vakantiehuizen Petten - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
4193
page-template-default,page,page-id-4193,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Vakantiehuizen Petten

Voor een vakantiehuis in Petten bent u bij Great-Vakantiehuizen aan het goede adres! Wij bieden een breed aanbod van diverse vakantiehuizen in Petten: luxe of iets eenvoudiger, u kunt bij ons terecht. Dit alles voor een eerlijke huurprijs.

Petten aan Zee

Petten is een klein dorp aan de Noord-Hollandse Noordzeekust. De zandsuppletie is afgerond. Er is een fantastisch breed strand ontstaan. Waar vroeger de majestueuze Hondsbosche Zeewering was, zijn kunstduinen ontstaan met daarachter een geweldig groot strand. De strekdammen zijn onder het zand verdwenen. Er is een fietspad aangelegd van Petten tot Camperduin. In de toekomst zullen er strandhuisjes en strandpaviljoens komen voor een strandbeleving die zijn weerga niet kent. In 2016 is het Plein opgeknapt. Het is prachtig geworden. U zult niet weten wat u ziet als u Petten weer bezoekt!

Uw vakantie in Petten

Het strand bij Petten is breed en ook aan de Hondsbossche Zeeweringis een zeer breed strand gekomen. Door de kunstmatig aangelegde duinen op de Hondsbossche Zeewering is ook al een fiets- en wandelpad aangelegd! De mogelijkheden voor een dagje zon, zee en strand worden hiermee vele malen groter. Een vakantiehuis in Petten huren betekent rust en ontspanning, met evengoed alles binnen handbereik. Wij bieden zomerhuisjes, smaakvol ingerichte vakantiehuizen en appartementen in Petten. Waar u ook voor kiest, het heerlijke strand ligt op loopafstand. Wilt u met de hond op vakantie naar Petten? Die is natuurlijk ook van harte welkom! Het hele gezin zal genieten van het prachtige nabijgelegen bos- en duingebied en een gezellig centrum met winkels en restaurants. Meer hoeft u tijdens uw vakantie niet te wensen toch?