Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Vakantiehuizen - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
3127
page-template-default,page,page-id-3127,mkd-core-1.1.1,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-1.5,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Vakantiehuizen

Great Vakantiehuizen biedt appartementen, bungalows en vakantiehuizen in de Kop van Noord-Holland: Sint Maartenszee, Callantsoog, Petten, ’t Zand, Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maartensvlotbrug en omgeving Schagen. Onze vakantiehuizen staan op diverse vakantieparken en bijzondere locaties. Dicht bij de Noordzee of de bloembollenvelden, ideaal voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Het strand langs de Nederlandse kust

In de kop van Noord-Holland vind je mooie zandstranden voor kilometerslange wandelingen. Fiets door de duinen van Petten naar Den Helder en geniet van de omgeving en de natuur.

Vakantiehuis aan zee

In het hoogseizoen worden de meeste accommodaties per week / 7 nachten verhuurd. Maar ook voor een paar dagen, weekend of midweek kun je bij GREAT-Vakantiehuizen terecht. Bij GREAT-Vakantiehuizen zijn wij heel flexibel met aankomstdagen. Indien je in de kalender een periode ziet dat nog beschikbaar is, maar je kunt deze online niet reserveren, neem dan gerust contact met ons op.