Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Omgeving - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
5410
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-5410,page-parent,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

De Kop van Noord-Holland, ontdek het zelf

30 km. heerlijk strand
De kop van Noord-Holland heeft een 30 km lange kuststrook langs de Noordzee, dat zich uitstrekt van Petten tot en met Den Helder. Elke badplaats heeft zijn eigen karakter. Of het nu Petten, Sint Maartenszee, Callantsoog, Groote Keeten of Julianadorp is, er is altijd een bestemming die past bij je wensen. Ideaal voor een heerlijk een dagje naar het strand, of het nu zomer, herfst, winter of lente is. En zonder een groot bedrag aan parkeren kwijt te zijn. Je vindt aan de Noordzee mondaine badplaatsen voor bezoekers die graag met hun hond het strand bezoeken of willen sporten, maar ook rustige stranden voor echte rustzoekers. Voor elke badplaats geldt dat je er voldoende ruimte hebt om je handdoek uit te spreiden. Sinds enkele jaren zijn enkele strandpaviljoens gedurende het hele jaar geopend, zodat je ook tijdens een herfststorm aan zee kunt genieten van een heerlijke beker dampende chocolademelk. Of kunt genieten van een heerlijk diner, terwijl de golven door de wind meters worden opgestuwd. We zijn hier bijzonder “hondvriendelijk”, de trouwe viervoeter is het hele jaar door van harte welkom op het strand! En ook al is Noord-Holland uitstekend bereikbaar en nabij gelegen, een uitgebreide Noordzee vakantie biedt u alle ontspanning en inspanning die u maar wensen kunt.

Ontdek Den Helder

Den Helder biedt de bezoeker meer dan de Koninklijke Marine alleen. Diverse gerenommeerde musea, een heerlijke winkelpromenade met gratis parkeren en gezellige terrassen geven deze stad allure. In het gevarieerde landschap kunnen eindeloze fietstochten worden gemaakt, die je voeren door duinen, polders, over dijkjes, langs beschermde dorpsgezichten en in het voorjaar langs kleurrijke bloembollenvelden. Want in deze regio start het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld.

Grootste aaneengesloten bloembollengebied

Hier vind je het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld. In het voorjaar is de regio een bonte kleurenpracht van bloeiende krokussen, narcissen en tulpen. Het is een waar sprookje om langs deze velden te fietsen, wandelen of lekker te toeren met de auto. Bloeiend Zijpe organiseert diverse evenementen met het de bloembol als stralend middelpunt. Hoogtepunten zijn de wandeling dwars door de bloeiende velden en een week eerder vindt de fietstocht plaats langs en op sommige plaatsen dwars door de bloeiende velden. Meer informatie vind u op www.bloeiendzijpe.nl

Bekijk alle beschikbare vakantiehuizen in de omgeving

West-Friese Omringdijk

West-Friesland is het gebied in Noord-Holland dat volledig wordt omsloten door de oudste dijk van Nederland; de West-Friese Omringdijk. Een provinciaal monument met een totale lengte van 126 kilometer. Dit wonder van menselijke hand is al 800 jaar oud en verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. De Omringdijk slingert als een groene route door het landschap en leidt de bezoekers van West-Friesland langs het weidse landschap met zijn unieke vergezichten, de typische lintdorpen met stolpboerderijen en de voormalig VOC-steden met hun prachtig bewaard gebleven binnensteden. Je kunt er heerlijk over fietsen of zelfs met de auto over toeren. Een echte aanrader voor uw Noord-Holland vakantie!

Schitterend Schagen

Schagen is een stad met een bruisend hart en heel veel West-Friese gemoedelijkheid. Authentieke gevels in het centrum met veel gezellige terrassen. Het winkelaanbod is groot en zeer divers. De vele terrasjes en eetgelegenheden zijn een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Winkelen is een feest in het grote overdekte winkelcentrum. En overal geldt gratis parkeren. Je kunt hier het hele jaar genieten van vele activiteiten, want….. Gezelligheid staat voorop. Het bekendste evenement is wel West-Friese Folkloremarkt, 10 donderdagen achtereen in de zomermaanden, een begrip in de regio en daarbuiten.

Voormalig eiland Wieringen

Ontdek het voormalig eiland Wieringen, waar 800 jaar na Chr. de Vikingen het voor het zeggen hadden. Nu kun je vanaf de voet van de Afsluitdijk diverse boottochten maken, die langs het wad en de zeehondjes varen. De Afsluitdijk, ons eigen wereldwonder, ligt er alweer ruim 80 jaar! Dan hebben wij het nog niet over de watersport die op recreatieve maar ook professionele wijze kan worden bedreven. Vele jachthavens, kleine en grote plassen en vaarten en kanalen stellen de sporter in de gelegenheid zijn favoriete sport uit te oefenen.

Petten

Fantastisch breed en uitgestrekt strand een mooi duingebied met een heerlijk bos.

Schagen

Westfriese gemoedelijkheid!
Leuke winkelstraten en gezellige terrassen rondom de Markt.

Callantsoog

Een van de oudste en mooiste badplaatsen van het land met een oergezellig centrum.

St. Maartenszee

Door het prachtige duingebied wandel je in 10 minuten naar het heerlijk brede strand

Het is tijd voor vakantie aan zee. Wacht niet langer!