Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs

Evenementen

 

Voor het actuele evenementenprogramma verwijzen wij u naar http://www.veeltebeleven.nl
Hét meest up-to-date evenementenoverzicht van de regio!
 

Welkom in de bollenstreek Bloeiend Zijpe!

 

 

Wist u dat het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld in de Kop van Noord-Holland ligt? Waar vindt u nog een prachtig, met bloembollenvelden gekleurd uitzicht met de duinen als horizon?

 

Stichting Bloeiend Zijpe is een 100% vrijwilligersorganisatie en zet zich met behulp van meer dan 200 vrijwilligers in om polder Zijpe als mooiste bollenstreek van Nederland op de kaart te zetten en iedereen hiermee op een laagdrempelige, pure manier mee kennis te laten maken. 

 

Het voorjaarsevenement Bloeiend Zijpe heeft één doel en dat is een ieder - van heel dichtbij - laten genieten van de kleurenpracht en de fleurige bloembollenvelden in polder Zijpe in de Kop van Noord-Holland. En dit allemaal voor lage prijzen!


Bloeiend Zijpe onderscheidt zich door activiteiten te organiseren echt midden in de fleurige en kleurrijke bloembollenvelden.

Een overzicht van het Bloeiend Zijpe evenement van 6 april t/m 6 mei 2018 vindt op http://www.bloeiendzijpe.nl

 

Hoogtepunten: 22 april 2018 de fietstocht langs en door de bloeiende bloembollenvelden en op 29 april kun je van zeer dichtbij genieten van de bloeiende bollenvelden, dan vindt de wandeling plaats bijna helemaal alleen door de bloeiende bloembollenvelden.

 
 
 
 

Bekijk alle vakantiehuizen in Evenementen!
Tulpenvelden in de omgeving van Petten, Sint Maartenszee en Callantsoog bloeiende bloembollenvelden in de omgeving van Petten, Sint Maartenszee en Callantsoog bloemencorso Winkel vele kofferbak (vlooien) markten en braderie├źn in Petten, Sint Maartenszee en Callantsoog De zee geeft en de zee neemt in Petten, Sint Maartenszee en Callantsoog visserijmarkt Wieringen - Den Oever- Sint Maartenszee Vlootdagen in Den Helder