Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Evenementen - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
3169
page-template-default,page,page-id-3169,page-child,parent-pageid-5410,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Evenementen

Op zoek naar leuke dagjes in Petten, Callantsoog, Schagen of Sint-Maartenszee? Voor een actuele evenementenprogramma verwijzen wij u naar Visitschagen.nl &  Veeltebeleven.nl. Hier vindt u het meest up-to-date evenementenoverzicht van de regio, met leuke dagjes zien, ontdekken en beleven in Noord-Holland.

Welkom in de bollenstreek Bloeiend Zijpe!

Wist u dat het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld in de Kop van Noord-Holland ligt? Hier vindt u in de polders een prachtig, met bloembollenvelden gekleurd uitzicht met de duinen als horizon.

Bloeiend Zijpe

Stichting Bloeiend Zijpe is een 100% vrijwilligersorganisatie en zet zich met behulp van meer dan 200 vrijwilligers in om polder Zijpe als mooiste Bollenstreek van Nederland op de kaart te zetten en iedereen hiermee op een laagdrempelige, pure manier mee kennis te laten maken.

Bloembollenvelden zo ver het oog reikt

Heeft u al eens bollenvelden in bloei gezien? Het voorjaarsevenement Bloeiend Zijpe heeft één doel en dat is een ieder – van heel dichtbij – laten genieten van de kleurenpracht en de fleurige bloembollenvelden in polder Zijpe in de Kop van Noord-Holland. En dit allemaal voor toegankelijke prijzen.

Bloeiend Zijpe onderscheidt zich door activiteiten te organiseren echt midden in de fleurige en kleurrijke bloembollenvelden.

Alle achtergrondinformatie leest u verder op Bloeiendzijpe.nl.

Het bestuur van Bloeiend Zijpe heeft besloten alle activiteiten voor 2021 af te lassen.

Evenementenoverzicht Visitschagen.nl
Evenementenoverzicht Veeltebeleven.nl

Foto's