Contactgegevens

Great Vakantiehuizen
Belkmerweg 79 B
1753 KD Sint Maartenszee
The Netherlands
T +31 224 561377
E info@greatvakantiehuizen.nl
Wandelen in de kop - GREAT vakantiehuizen aan Zee
fade
6870
page-template-default,page,page-id-6870,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0,voyage-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Wandelen in de kop

Wandelen blijft leuk en is super gezond.

Wandeltips

Wie écht Holland wandelend wil ontdekken, moet in gemeente Schagen zijn. Wandel door de duinen, langs het strand, over de Westfriese Omringdijk maar ook de uitgestrekte weilanden zijn prachtig om doorheen te wandelen of fietsen. Doe inspiratie op en kijk eens op de wandelpagina van www.visitschagen.nl. Hier vind je kant en klare wandelroutes.

Wandelnetwerk

In de omgeving van Sint Maartenszee en Petten liggen kilometers prachtige wandelroutes. Kijk voor meer inspiratie op de website wandelnetwerknoordholland.nl. Er is zo veel te zien in de mooie weidse omgeving in de kop van Noord-Holland

Het wandelnetwerk in Noord-Holland is voorzien van wandelknooppunten. Je kunt met behulp van deze knooppunten zelf de mooiste routes uitstippelen.

Je wandelavontuur begint op de website www.wandelnetwerknoordholland.nl

Je kunt ook kiezen uit bestaande routes. De gratis routekaarten kun je downloaden en direct printen vanaf de website. Het wordt je nog makkelijker gemaakt met de app. De mooiste routekaarten heb je direct bij je.

Wil je meteen gaan wandelen, dan start je gewoon direct bij een van de startpunten. Hier kun je kiezen uit verschillende gemarkeerde routes. Je volgt de gekleurde pijlen op de route en je komt langs de mooiste landschappen, rustieke boerenlandpaadjes en eeuwenoude dijken.

Wij zijn benieuwd naar je foto’s!